Menu
Vaša korpa

O nama


Kompanija Kupa je specijalizovana za prodaju decijeg namestaja iz uvoza. Generalni smo zastupnici firme KUPA sa sedistem u Turskoj. Firma Kupa uspesno posluje vec 35 godina u 40 zemalja sveta.


Misija i vizija

Kompaniju KUPA osnovala je porodica Donmez, kako bi zadovoljila potrebe mladih za nameštajem. Misija kompanije je da svojim istraživačkim i razvojnim aktivnostima stvara i proizvodi proizvode svetske klase, humane i ekološki prihvatljive proizvode koji su pogodni za različite stilove života i navike upotrebe naših potrošača.

Vizija kompanije je da neprestano podize lestvicu kvaliteta proizvoda prateći inovacije i tehnološki razvoj, preduzima čvrste korake ka tome da postane svetski brend i održi vodeću strukturu kompanije na tržištu.


Politika kvaliteta

U nacionalnom i međunarodnom konkurentskom okruženju, ne samo ekonomična, već i kvalitetna, pouzdana i pravovremena isporuka proizvoda igra važnu ulogu u ispunjavanju zahteva kupaca. U tu svrhu kompanija se vodi sloganom „UČINKOVITOST I ZADOVOLjSTVO KORISNIKA“ utvrdio je osnovnu politiku kvaliteta kako bi se ekonomično, kvalitetno, pouzdano i blagovremeno zadovoljili zahtevi kupaca stalnim usavršavanjem.


Politika zaštite životne sredine

Poslujući u sektoru nameštaja, naša kompanija deluje kao inovativna i ekološki prihvatljiva organizacija u nacionalnom i međunarodnom konkurentskom okruženju i u globalizujućem svetu. Za ovu svrhu; Naša osnovna politika zaštite životne sredine je racionalno korišćenje prirodnih resursa, rad sa filozofijom kontinuiranog unapređenja u okviru zakonskih zakona i propisa, dokumentovanje svih naših aktivnosti i deljenje sa našim društvom prateći elemente koji zagađuju životnu sredinu i otpad iz životne sredine.